Binnenschilder Amsterdam

Onderhoud en schilderwerken aan de dubbele deuren laten deze weer glimmen zo goed als nieuwWilt u uw witte muren laten opfrissen of bent u helemaal uitgekeken op uw saaie muren en wilt u voor een kleurtje gaan? Schakel Van Straalen in als binnenschilder Amsterdam! Wij hebben jarenlange ervaring in schilderwerken en hebben in die jaren een oog voor kleur ontwikkeld. U kunt vertrouwen op ons kleuradvies, want wij zien het verschil tussen alle tinten wit. Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor het verven van uw muren, maar daarnaast kunnen we ook uw plafonds, trappen en deuren onder handen nemen. Zo kunnen we uw woning of kantoorpand volledig transformeren en kan het er weer jaren tegenaan.

Kwaliteit van binnenschilder Amsterdam

Voor uw muren maken we gebruik van Sikkens of Sigma-verf, een kwaliteitsproduct! Sigma wordt in Amsterdam geproduceerd, in overleg met schildersbedrijven, zoals Van Straalen Schilderwerken. Hierdoor heeft u natuurlijk veel keuze, van een perfecte grondverf tot een metallic muurverf. Wij kunnen u adviseren over de verschillende eigenschappen en toepassingen. Naast duurzaam is Sigma-verf ook nog eens milieuvriendelijk! Benieuwd wat anderen van het werk van deze binnenschilder Amsterdam vonden? Lees dan onze recensies en bekijk ons portfolio.

Onderhoudscontract met binnenschilder Amsterdam

Naast incidenteel schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudscontract met een binnenhuisschilder Amsterdam. Dan nemen we eerst uw hele huis onder handen en keren we daarna regelmatig terug voor controles en onderhoud. Zo bent u verzekerd van een prachtig onderhouden huis en maakt u altijd goede sier. Meer weten? Neem gerust contact op.

Naast binnenschilderwerk kunt u Van Straalen Schilderwerken ook inschakelen voor afbouwwerk, buitenschilderwerk, stucwerk, onderhoudswerk, beglazing en wandafwerking. Zo kunt u voor al projecten terecht bij één bedrijf. Wij zijn trots op onze heldere prijsafspraken en bieden altijd garantie. Op binnenschilderwerk is dit zelfs drie jaar! Neem contact op voor meer informatie. We zijn ook werkzaam in Utrecht, Hilversum en omgeving.

Verwijderen van latex op voorgevels

Call Now Button