Stukadoor Amsterdam

Zoveel mensen zoveel wensen en dat geldt natuurlijk ook voor stucwerk, dat weet deze stukadoor Amsterdam. Gelukkig zijn er steeds meer verschillende methodes waardoor er altijd wel één is die bij u en uw huis past. Van Straalen Schilderwerken adviseert u hier graag over.

Verschillende soorten stucwerk door stukadoor Amsterdam

  • Schuurwerk waarbij u de keuze heeft tussen een fijne of een grove afwerking.
  • Sierpleister zoals spachelputz, ook hier kunt u zelf uitkiezen hoe grof u de korrel zou willen.
  • Raapwerk, wanneer uw muur zeer oneffen is kan raapwerk nodig zijn. Hierbij wordt er een dikke kalklaag aangebracht.
  • Glad stucwerk of pleisterwerk kan sausklaar of behangklaar opgeleverd worden.
  • Spackspuiten is snel en goedkoop en hierdoor een populaire oplossing.
  • Betonlook of beton ciré zorgt voor een robuuste uitstraling en is erg populair in moderne woningen.

Schilderen van wanden en plafonds kantoorgebouw, Stukadoor Amsterdam

Benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Neem hiervoor gerust contact op met Van Straalen Schilderwerken, stukadoor in Amsterdam. Wij zijn trots op onze heldere prijsafspraken en flexibiliteit!

Veelzijdige afwerking door stukadoor Amsterdam

Stucwerk is niet alleen een mooie afwerking voor wanden, maar ook voor plafonds en open haarden. Daarnaast zien we stucwerk ook steeds vaker in natte ruimtes zoals badkamers. Naast stucwerk kunnen we uw muren ook afwerken met glasvezelbehang of wandafwerking door middel van Airless latex spuiten. Glasvezelbehang is vooral aan te raden als u de bestaande muren ook wilt verstevigen of scheurvorming weg wilt werken. Het latex spuiten is een goedkopere oplossing omdat latex machinaal wordt aangebracht. Wilt u meer informatie over de verschillende methodes of bent u benieuwd wat het beste bij uw interieur past? Neem dan gerust contact op met Van Straalen Schilderwerken, stukadoor in Amsterdam.

Naast het stucwerk kunt u Van Straalen Schilderwerken ook inschakelen als aannemer in de afbouw, alles onder één dak is wel zo makkelijk. Wij zijn gevestigd in Vleuten en zijn werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Hilversum en omgeving.

Spackspuiten is een manier van wandafwerking

Call Now Button