Schilder Hilversum

Stel u bent op zoek naar een betrouwbare schilder in Hilversum. Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Van Straalen Schilderwerken is een zeer ervaren schildersbedrijf en is aangesloten bij 'De Betere Schilder'. Met een likje verf aan de binnen- en buitenkant zorgen we ervoor dat uw woning of kantoorpand weer als nieuw is en er weer jaren tegenaan kan. Wilt u meer informatie? Lees meer hieronder over veelzijdige schilder Hilversum.

Veelzijdige schilder Hilversum

Bij Van Straalen Schilderwerken weten we dat een trap die intensief gebruikt wordt, om een andere aanpak vraagt dan kozijnen of muren. Bovendien weten we raad met veel verschillende oppervlakten. Wist u dat we bijvoorbeeld ook metalen voorwerpen schilderen? Denk hierbij aan garagedeuren en boten. Geen boot? Geen probleem! Ook steenachtige en houten ondergronden zoals de buitenkant van uw huis schilderen we met veel plezier. Door goede materialen te gebruiken kunnen we uw huis bovendien beschermen tegen weersinvloeden. Daarnaast maakt u met een onderhouden gevel natuurlijk ook een goede indruk.

Buitenschilderwerken op gevelsKwalitatieve producten

Omdat we alleen het beste willen voor onze klanten maken we hiervoor gebruik van verf van Sikkens en Sigma. Deze verf wordt in samenwerking met verschillende bouwbedrijven in Amsterdam gemaakt. Zo kunnen we u duurzaamheid garanderen. Ook denken we altijd met u mee en adviseren we, zowel onze zakelijke als onze particuliere klanten, graag over de verschillende mogelijkheden. Lees wat andere klanten over ons schreven.

Duidelijke afspraken met schilder Hilversum

In de winter, van november tot februari, kunt u bij deze schilder in Hilversum gebruik maken van een winterkorting. Wij maken altijd een uitgebreide offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien bieden we twee jaar garantie op binnenschilderwerk en drie jaar op buitenschilderwerk. Meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op! Naast schilderwerk kunt u bij Van Straalen ook terecht voor stucwerk, dubbelglas en wandafwerking door middel van renovliesbehang of Airless latex spuiten, kortom uw aannemer in de afbouw.

Wandafwerking woonkamer in verschillende kleuren

Call Now Button