Schilder Hilversum

Houten klapdeuren buiten schilderen eindresultaatBent op zoek naar een betrouwbare schilder in Hilversum? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Van Straalen Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf en is aangesloten bij 'De Betere Schilder'. Onze vakkundige schilders verzorgen al uw binnen- en buitenschilderwerk. Zo maken we uw woning of kantoorpand weer als nieuw. Met goed onderhouden schilderwerk, gaat uw houtwerk jaren langer mee. Wilt u meer informatie? Lees hier meer over uw veelzijdige schilder in Hilversum.

De Betere Schilder

Van Straalen Schilderwerken is aangesloten bij brancheorganisatie De Betere Schilder. Dit betekent dat wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Zo bieden wij bijvoorbeeld 2 jaar garantie op al ons buitenschilderwerk en 3 jaar garantie op binnenschilderwerk. Schilders aangesloten bij de Betere Schilder staan onder strenge controles. Zo worden wij getoetst op klanttevredenheid en vakmanschap. Door ons lidmaatschap bent u verzekerd van hoogwaardig schilderwerk, vakkundig uitgevoerd door specialisten. Service en professionaliteit staan bij ons voorop.

Veelzijdige schilder Hilversum

Bij Van Straalen Schilderwerken weten we dat elke opdracht anders is. Een trap, die intensief gebruikt wordt, vraagt om een andere aanpak dan uw kozijnen, muren of plafond. Bovendien weten we raad met veel verschillende oppervlakken. Wist u dat we bijvoorbeeld ook metalen voorwerpen schilderen? Denk hierbij aan garagedeuren en boten. Ook steenachtige en houten ondergronden, zoals de buitenkant van uw huis, schilderen we met veel plezier. Door gebruikmaking van professionele materialen, is uw huis goed beschermd tegen weersinvloeden. Daarnaast toont een goed onderhouden gevel natuurlijk ook veel beter.

Kwalitatief hoogwaardige producten

Omdat we alleen het beste willen voor onze klanten maken we enkel gebruik van gerenommeerde verffabrikanten. Wij schilderen met verf van Sikkens en Sigma. Vanwege de hoge kwaliteit van deze verffabrikanten, garanderen wij u een duurzaam product. Verf van Sikkens en Sigma gaat jarenlang mee. We denken graag met u mee en voorzien u van een uitstekend advies. Hierbij werken wij zowel voor particuliere klanten, zakelijke klanten als voor verenigingen van eigenaren. Bent u benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Kijk dan hier wat andere klanten over ons schreven.

Verf Rapport schilder Hilversum

Bij van Straalen Schilderwerken in Hilversum, heeft u de keuze gebruik te maken van een gespecialiseerd verf rapport. Onze verfleverancier stelt dit technische verf rapport voor u op. Hierin wordt de staat van uw huidige schilderwerk beoordeeld met daarnaast een advies over de uit te voeren werkzaamheden. Er wordt gekeken naar de aanwezige verf en naar de te gebruiken producten voor uw opdracht. Na afloop van het project ontvangt u een “schildervrij” garantie.

Winterschilder in Hilversum

Voorafgaand aan de opdracht bespreken wij uitgebreid u al uw wensen. We bekijken de mogelijkheden en voorzien u van professioneel advies. Na een bezoek op locatie, ontvangt u van ons de offerte met hierin de gemaakte afspraken, geschatte tijdsduur en een overzicht van de kosten. Laat u uw project in de maanden november, december, januari of februari uitvoeren? Dan ontvangt u bovendien een mooie korting van 10 %. Afhankelijk van de temperatuur, kunnen wij in de winter zowel buiten- als binnenschilderwerk uitvoeren.

Veiligheid staat voorop

Omdat wij werken met brandbare stoffen, vanaf grote hoogte op ladders en steigers, is het belangrijk te weten dat onze vakkundige schilders VCA-gecertificeerd zijn. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers. Wij hebben geleerd om veilig te werken en preventief te handelen. Zo minimaliseren we de kans op ongelukken tijdens het werk. VCA Nederland controleert ons daarbij op onze veiligheidssystemen.

Voordelen van Straalen

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van Straalen Schilderwerken geniet u van de volgende voordelen:

  • Garantie van 2 jaar op uw buitenschilderwerk en 3 jaar op uw binnenschilderwerk.
  • Wij werken duurzaam en milieubewust.
  • Geen verrassingen met onze heldere offerte.
  • Korting tijdens de winterperiode.
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit en aangesloten bij De Betere Schilder.
  • Wij werken veilig en zijn VCA-gecertificeerd.
  • Indien gewenst werken wij met een technisch verf rapport.
  • Voor vve’s verzorgen wij een meerjaren onderhoudsplan.

Overigens kunt u ook voor een breed pakket aan andere opdrachten bij ons terecht. Zo verzorgen wij graag uw stucwerk, het zetten van dubbelglas en nieuwe wandafwerkingen door middel van renovlies behang of airless latex spuiten.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons een email sturen of bellen. Wij zijn tot 20:00 uur in de avond telefonisch bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wandafwerking woonkamer in verschillende kleuren

Call Now Button