Onderhoudsschilder

Een abonnement op een muziekdienst, een abonnement op televisieseries en een abonnement op een maaltijdbox, waarom dan niet ook een abonnement op de schilder? Door middel van een contract met een onderhoudsschilder voorkomt u vervelende verrassingen zoals hoge rekeningen! Bovendien maakt u zo altijd een goede indruk met uw perfect onderhouden woning of kantoorpand. Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan meer over het onderhoudscontract van Van Straalen Schilderwerken.
Binnenschilder Utrecht Van Straalen Schilderwerken

Hoe werkt een onderhoudscontract?

Wij beginnen met een goede basis, hiervoor nemen we uw hele huis onder handen. Een onderhoudsschilder is zeer veelzijdig en schildert alle verschillende oppervlakten aan de binnen- en buitenkant van uw huis. Metaal, hout en steen zijn bijvoorbeeld geen enkel probleem, hiervoor maken we gebruik van de hoogwaardige producten van Sikkens en Sigma. Vervolgens komen we ieder jaar langs voor een controle van het schilderwerk en onderhoud. Hierbij controleren we bijvoorbeeld ook op houtrot. Het is afhankelijk van de grootte en locatie van uw woning na hoeveel jaar het opnieuw noodzakelijk is om het hele huis te schilderen. Daarnaast zijn ook de luchtvochtigheid en het aantal zonuren van belang. Natuurlijk maken we hier van tevoren altijd duidelijke afspraken met u over.

Van Straalen Schilderswerken onderhoudsschilder aan het werk met het schilderen van twee metalen deurenWat zijn de voordelen van een onderhoudsschilder?

Uw huis is altijd in een perfecte staat en u hoeft nergens meer aan te denken. U hoeft nooit meer aan de slag met aangebroken potjes verf waarin altijd net te weinig verf zit. Doordat u maandelijkse kosten betaald, voorkomt u grotere uitgaven. Bovendien komt u niet voor verrassingen te staan, wij geven namelijk een garantie op ons schilderwerk. Kortom: Door middel van een onderhoudscontract haalt het meeste uit het schilderwerk!

Van Straalen Schilderwerken is werkzaam in Utrecht, Amsterdam en Hilversum. Neem gerust contact op voor meer informatie over een onderhoudsschilder of vraag een offerte aan. Al veel klanten gingen u voor, lees over hun ervaringen.

 

Call Now Button