Stucwerk

Gaat u verbouwen of heeft u een nieuwbouwhuis gekocht? Bij Van Straalen kunt u naast schilderwerken en renovliesbehang ook terecht voor stucwerk. Want een mooie woning of kantoorpand begint bij een goed gestucte basis. Vertrouw op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring!

Wist u dat er verschillende soorten stucwerk zijn om uw muur af te werken?

  • Schuurwerk, met dunne of grove korrel
  • Sierpleister zoals Spachelputz
  • Raapwerk: vaak nodig bij renovatie wanneer een muur oneffen is
  • Spackspuiten

Op zoek naar een bijzondere stijl? Betonlook of beton ciré zorgt voor een stoere uitstraling in uw huis. Leemstucwerk zorgt juist voor een natuurlijke en warme uitstraling. Wanneer u de muur nog wilt laten afwerken met verf of behang, kunnen we het stucwerk behang- of sausklaar opleveren. Natuurlijk kunt u ook de verdere afwerking door ons laten doen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Stucwerk

Stucwerk voor binnen en buiten

Naast de binnenmuren en plafonds kunnen we natuurlijk ook uw buitenmuren afwerken met stucwerk. Hierdoor krijgt uw huis een verzorgd uiterlijk en worden de muren extra beschermd. Daarnaast is het ook mogelijk om er gevelisolatie in te verwerken. Drie vliegen in één klap! Ook hierbij kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. Van tevoren maken we heldere prijsafspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Verkoopklaar maken

U kunt ons inschakelen wanneer u een nieuw huis gaat betrekken, maar daarnaast kunt u ons ook benaderen wanneer u uw huis wilt verkopen. Wij zorgen dat uw huis er piekfijn uitziet en maken het verkoopklaar. Dit doen we onder andere door deuken en eventuele scheuren weg te werken en de muren van een verse laag verf te voorzien.

Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Utrecht, Hilversum en omgeving. Naast stucwerk kunt u ons ook inschakelen voor afbouwwerk, schakel één bedrijf in voor al uw projecten. Meer weten? Neem gerust contact op en bekijk onze recente stucwerkprojecten in ons portfolio.

Stucwerk kleur

Call Now Button