Diensten

Van Straalen Schilderwerken is uw vakkundige schilder in Utrecht en omgeving. Niet alleen voor schilderwerken staan wij graag tot uw dienst, ook kunt u bij ons terecht voor wandafwerking waaronder behangen, latex of sausen van uw muren. Ook stukadoren, pleisterwerk of structuurputz aanbrengen is een mogelijkheid. Tenslotte hebben wij ons gespecialiseerd in Airless Latex Spuiten. Als u kiest voor behang, raden wij glasvezelbehang aan. Deze manier van behangen is een goed alternatief voor stucwerk, sausen of normaal behang.

Als u al langer twijfelt om uw enkel glas te vervangen door dubbel glas, is van Straalen Schilderwerken tevens uw aangewezen partner.

 

 

Schilderwerken

Van Straalen Schilderwerken is een gespecialiseerd binnenschilder in Utrecht. Ook voor buitenschilderwerken zijn wij uw toegewezen partner.

Wandafwerking

U heeft een ruime keuze uit onze verschillende soorten wandafwerking, waaronder Airless Latex spuiten, glasvezelbehang, structuurputz aanbrengen of pleisterwerken.

Glasvezelbehang

Behangen met glasvezelbehang heeft veel voordelen. Zo is het stootvast, decoratief, veilig en geluiddempend. U kunt kiezen voor glasvezelbehang met of zonder structuur.

Binnen- en buiten schilderwerken

Onderhoud aan uw pleziervaartuig uitvoeren zorgt ervoor dat deze langer mee gaat

Regelmatig schilderonderhoud aan uw huis zorgt er niet alleen voor dat uw huis er piekfijn uit blijft zien, ook houdt u uw woning in goede staat. Of misschien wilt u gewoon eens uw interieur een nieuwe impuls geven. Wij zorgen voor een professionele aanpak van al uw binnen- en buitenschilderwerken. Ook kunt u bij ons terecht voor kleuradvies en indien gewenst schilderen wij volgens de nieuwe technieken. Natuurlijk werken wij alleen met de beste producten zoals Sikkens en Sigma verf.

Vroeg of laat vraagt uw object en/of pleziervaartuig om onderhoud. Of het nu gaat om totaal of deel aspecten zoals o.a. schilder- of timmerwerk. Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat uw object er fraai blijft uitzien. Wij maken vooraf een zo nauwkeurig mogelijke berekening van uw object, welke aanpak op de lange c.q. korte termijn het meest verantwoord en/of voordelig lijkt. Wat u als klant ook prefereert.

Na uitvoering en oplevering van het laatste onderhoudswerk kunnen wij u (indien gewenst) een onderhoudsplan aanbieden.

Call Now Button