Schilder Utrecht

Schilder Utrecht en omgeving voor binnen- en buitenschilderwerken

U zoekt een goede schilder Utrecht voor het uitvoeren van professioneel schilderwerk aan uw woning? U wilt graag dat dit professioneel gebeurt? Dan is Schildersbedrijf Utrecht - Van Straalen Schilderwerken uw aangewezen partner. Wij zijn zowel gespecialiseerd in binnen- als buitenschilderwerken en adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van kleurgebruik. Een andere kleur maakt al direct een groot verschil voor uw woning of bedrijf.

Schilderwerken Van Straalen in Utrecht

Klanten van dé schilder in Utrecht

Van Straalen Schilderwerken werkt als schilder Utrecht zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Ook verenigingen van eigenaren doen geregeld een beroep op ons. Naast bedrijfspanden en woningen staan wij ook tot uw dienst voor het schilderen van uw villa of boot. Geen object is ons te gek! Regelmatig schilder onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw huis of bedrijfspand er netjes uit blijft zien, ook gaat uw eigendom jaren langer mee. U investeert dus in uw woning of bedrijfspand. Bovendien maakt u met een goed onderhouden bedrijfspand een professionele indruk op uw gasten. Bekijk alvast ons portfolio om inspiratie op te doen.

Uw schilder voor de vve

Als vereniging van eigenaren bent u vanuit de overheid verplicht een meerjarig onderhoudsplan, MJOP, op te stellen. Zo zorgt u door regelmatig onderhoud van uw schilderwerk Utrecht en omstreken dat de waarde van uw pand behouden blijft. U kunt beginnen met de nulbeurt. Hierbij maken we al uw schilderwerk volledig startklaar voor onderhoud op de lange termijn. Zo blijft u permanent verzekerd van perfect onderhouden schilderwerk en heeft u er geen omkijken meer naar. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor uw vereniging van eigenaren.

Waarom een onderhoudsplan?

U kunt er natuurlijk voor kiezen ons uit te nodigen wanneer uw woning écht aan een schilderbeurt toe is. Een betere optie is afspraken te maken over een onderhoudsplan. Met een onderhoudsplan controleren wij de status van uw schilderwerk Utrecht en omstreken en kunnen zo tijdig gebreken oplossen. Houtrot bijvoorbeeld is in een vroegtijdig stadium goed te repareren. Zo voorkomt u dat er complete kozijnen of deurposten vervangen moeten worden. Door een onderhoudsplan blijft uw houtwerk goed beschermd tegen veranderende weersinvloeden.

De frequentie van schilderwerk

Onze klanten vragen ons vaak hoe vaak hun woning of bedrijfspand opnieuw geschilderd moet worden. Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig en hangt van verschillende factoren af. De ondergrond bepaalt voor een groot gedeelte de frequentie bijvoorbeeld. Of de kwaliteit van de originele verf. Maar ook de invloeden van buitenaf. Zon zorgt voor uitdroging en te veel vocht kan groene aanslag of zout uitbloei veroorzaken. Tenslotte kijken we naar het gebruik. Een beschilderde trap moet u vaker bijhouden dan een binnendeur bijvoorbeeld.

Schilderwerken steenachtige ondergrond in Utrecht

Voordelen Van Straalen schilderwerken

Uw schilder Utrecht en omstreken is Van Schildersbedrijf Van Straalen Schilderwerken. Waarom? Ons bedrijf heeft ten opzichte van onze concullega's verschillende voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • Wij bieden garantie van 2 jaar op uw buitenschilderwerk en 3 jaar op uw binnenschilderwerk.
  • U komt niet voor verrassingen te staan met onze heldere offerte.
  • Wij werken duurzaam en milieubewust.
  • Tijdens de winterperiode bieden wij korting.
  • Wij garanderen een hoge kwaliteit en zijn aangesloten bij De Betere Schilder.
  • Wij werken veilig en zijn VCA-gecertificeerd.
  • Indien gewenst werken wij met een technisch verf rapport.
  • Voor vve’s verzorgen wij een meerjarig onderhoudsplan.

Wij hebben een passie voor ons vak en deze passie delen we graag met onze klanten. Zo leveren wij werk af waar niet alleen onze schilders trots op zijn, maar u ook. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken!

Uw schilder Utrecht doet meer

Naast schilderwerken verzorgen wij graag ook andere diensten voor u. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van dubbelglas, een nieuwe wandafwerking of het behangen van uw muur met glasvezelbehang. Dit is handig, want begint u eenmaal met het aanbrengen van verbeteringen in uw bedrijf of huis, dan valt de rest vaak des te meer op. Met ons onderhoudsplan letten wij uiteraard ook op het onderhoud van elk project dat u aan ons uitbesteedt. Dit doen wij nauwkeurig en efficiënt zodat u verzekerd bent van kwaliteit en u zo min mogelijk in de weg lopen.

Meer informatie over Van Straalen Schilderwerken

Zoals u ziet zijn wij een veelzijdig bedrijf en worden wij ook wel gezien als goede schilder Utrecht. U kunt bij ons terecht voor diverse uiteenlopende opdrachten. Hierbij werken wij altijd geheel volgens uw wensen. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken, of u van advies te voorzien. Elke opdracht wordt met oog voor detail uitgevoerd, enkel met producten van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets geven klanten ons immers gemiddeld een 9,3 als beoordeling! Onze schilder in Utrecht staan graag voor je klaar!

Stuurt u ons gerust een e-mailbericht of bel ons voor meer informatie. Ons team professionals staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Telefoonnummer: 030-2689230
Mobiel: 06-19371319

Schilder Utrecht met binnenschilderwerken

Call Now Button