Schilder Utrecht

Schilder Utrecht en omgeving voor binnen- en buitenschilderwerken

U zoekt een schilder in Utrecht voor het uitvoeren van professioneel schilderswerk aan uw woning? U wilt graag dat dit professioneel gebeurt? Dan is Schildersbedrijf Van Straalen Schilderwerken uw aangewezen partner. Wij zijn zowel gespecialiseerd in binnen- als buitenschilderwerken. Ook als u eens iets anders wilt met uw woning of bedrijf kan een andere kleur al een groot verschil maken. Voor advies over kleurstellingen staan wij dan ook graag tot uw dienst.

Schilderwerken steenachtige ondergrond naast de Dom in Utrecht

Klanten van dé schilder in Utrecht

Van Straalen Schilderwerken werkt als schilder in Utrecht zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Ook Verenigingen van Eigenaren doen geregeld een beroep op ons. Naast bedrijfspanden en woningen staan wij ook tot uw dienst voor het schilderen van uw villa of boot. Geen object is ons te gek! Regelmatig schilderonderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw huis of bedrijfspand er netjes uit blijft zien, ook gaat uw eigendom jaren langer mee. U investeert dus in uw woning of bedrijfspand. Bovendien maakt u met een goed onderhouden bedrijfspand een sterke indruk op uw gasten.

Voordelen Van Straalen Schilderwerken

Uw schilder in Utrecht is Van Schildersbedrijf Van Straalen Schilderwerken. Waarom? Ons bedrijf heeft ten opzichte van onze concullega's verschillende voordelen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Dit tonen wij aan door VCA-gecertificeerd te werken en onze vakbekwaamheid. Niet voor niks geven klanten ons immers gemiddeld een 9,3 als beoordeling! Bovendien is Van Straalen Schilderwerken als schilder in Utrecht een erkend Betere Schilder, wat betekent dat wij werkzaam zijn als gediplomeerd vakschilder die kwaliteit moet garanderen. Tenslotte werken wij ook alleen met de beste producten en materialen zoals verf van gerenommeerde fabrikanten waaronder Sikkens en Sigma.

Overige werkzaamheden door uw schilder in Utrecht

Naast schilderwerken kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen van dubbelglas, wandafwerking of het behangen van uw muur met glasvezelbehang.
Wist u dat u ook kunt kiezen voor een onderhoudsplan? Dat is net zo makkelijk, want u heeft dan geen omkijken meer naar het onderhoud van uw woning of bedrijf. Wij zorgen een keer in de zoveel tijd voor het uitvoeren van de schilderwerken en ander onderhoud. Dit doen wij nauwkeurig en efficiënt zodat u verzekerd bent van kwaliteit en u zo min mogelijk in de weg lopen.

Schilder Utrecht met binnenschilderwerken

Kortom, wilt u goed voorbereid de zomer in? Doe dan een beroep op de schilder in Utrecht: Van Straalen Schilderwerken! Is het winter? Profiteer dan van onze korting in de maanden november tot en met februari.

Call Now Button