Stukadoor Utrecht

Wat is belangrijk als u een stukadoor in Utrecht zoekt? Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat een stukadoor netjes werkt, daarnaast is een goede en heldere communicatie belangrijk. Van Straalen Schilderwerken zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen laat staan. Bovendien denken we met u mee, ook over de lange termijn.

Binnenstucwerk stukadoor Utrecht

Spackspuiten is een manier van wandafwerkingAls stukadoor Utrecht bent u bij ons natuurlijk op het goede adres voor binnenstucwerk. We kunnen basisstucwerk voor u uitvoeren, zoals het saus- of behangklaar opleveren van de muren. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een mooie wandafwerking, zoals schuurwerk, spackspuitwerk, pleisterwerk of sauswerk. Op zoek naar iets bijzonders? Dan is leemstucwerk of betonlook misschien wel iets voor u. Bij leemstucwerk wordt er alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Deze materialen geven een rustige sfeer in huis en hebben een vochtregulerende en geluiddempende werking. Een betonlook muur past juist weer goed in een moderne en strakke woning. De zachte grijze kleur kan vrijwel overal mee gecombineerd worden. Meer weten? Neem gerust contact op!

Buitenstucwerk door stukadoor Utrecht

Wist u dat we als stukadoor Utrecht ook uw buitenmuren kunnen afwerken met stucwerk? Hierdoor krijgt u een mooi afgewerkte gevel. Buitenstucwerk heeft nog meer voordelen: er kan gevelisolatie in verwerkt worden en het beschermd uw woning tegen extreme weersomstandigheden. Ook bij buitenstucwerk kunt u zelf kiezen op welke manier wij uw muren afwerken. Bekijk de referenties van onze klanten op de website.

Verkoopklaar maken woning

Naast het onderhoudswerk kunnen we u ook helpen bij het verkoopklaar maken van uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wegwerken van deuken en een nieuwe laag verf op de deuren en muren voor een frisse uitstraling. Wist u dat uw huis eerder wordt verkocht met neutrale kleuren op de muur? Wij geven u graag nog meer slimme tips, neem hiervoor gerust contact op.

Met onze steigers kunnen wij uw hele gevel afwerken

Call Now Button