Schilder Amsterdam

Kies Van Straalen Schilderwerken als uw schilder in Amsterdam

Schilder Amsterdam - Trap schilderen inclusief wandafwerking

U zoekt een schilder in Amsterdam! En met goede reden, want u wilt graag uw trap en uw woonkamer laten schilderen. Ook wilt u graag dat het exterieur van uw woning opnieuw wordt geschilderd. Tevens had uw baas het er laatst over dat het tijd is om onderhoud aan het kantoorpand waarin jullie werken te laten uitvoeren. Dan is er slechts één juiste keuze voor uw schilder in Amsterdam: Van Straalen Schilderwerken. Aan het hoofd van Van Straalen Schilderwerken staat Brian, die niet alleen een vakkundige schilder in Amsterdam is, maar ook bekendstaat om zijn flexibiliteit, kwaliteitszorg en nazorg. Bent u er nog niet helemaal uit welke kleur u het beste kunt kiezen? Geen enkel probleem, wij geven u graag kleuradvies. Ook is Van Straalen Schilderwerken aangesloten bij De Betere Schilder. Dat staat synoniem voor kwaliteit.

Lees de klantenreviews op klantenvertellen.nl om de ervaringen van onze klanten te lezen en laat u overtuigen.

Welke schilderwerken kunnen wij als schilder Amsterdam uitvoeren?

Als u een beroep op ons doet als uw schilder in Amsterdam, dan kunt u ons inzetten voor verschillende schilderwerken. Zo voeren wij zowel binnen- als buitenschilderwerken uit. Ook voor een meerjaren onderhoudsplan zijn wij als uw schilder in Amsterdam de juiste keuze. Tot slot hebben we veel ervaring met het schilderen van steenachtige/metalen ondergronden en houtwerk buiten. Om dit goed te kunnen doen, gebruiken wij alleen de beste verf zoals Sikkens en Sigma verf.

Schilderen van metalen ondergronden

Behangen met glasvezelbehang

glasvezelbehang-en-glasweefsel-behang-in-kleur

Naast schilderen is glasvezelbehang ook een van onze specialisaties. Deze manier van behangen is een goede keuze in plaats van stucwerk, sausen of normaal behang. Dat komt omdat glasvezelbehang veel voordelen heeft. Zo is het materiaal bijvoorbeeld stootvast (het wordt zelfs gebruikt om muren te verstevigen) en een decoratieve toevoeging aan uw interieur. Bovendien heeft glasvezelbehang brandwerende eigenschappen, dus kiest u ook nog eens voor veilig behang. Tot slot is het behang geluiddempend. U ziet het, Van Straalen Schilderwerken is ook uw behanger naast uw schilder in Amsterdam.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden als u kiest voor ons als uw behanger en/of schilder in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 020-2616985 of 030-2689230

Call Now Button