Schilder

Schilder in Utrecht

Stukadoor en schilderwerkBent u op zoek naar een professionele schilder in Utrecht en omgeving dan bent u bij Van Straalen Schilderwerken aan het juiste adres. Schilder van Van Straalen Schilderwerken staat zowel tot uw dienst als u eens iets anders wilt met uw exterieur of interieur. Van Straalen Schilderwerken is al jaren werkzaam als schilder en gespecialiseerd in algemene schilderwerken, waaronder binnen- en buitenschilderwerken, houtwerk buiten en steenachtige/metalen ondergronden. Bekijk ons portfolio voor een impressie van onze werkzaamheden.

Schilder en onderhoud

Als schilder adviseren wij u regelmatig schilderonderhoud aan uw huis uit te laten voeren. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw huis er piekfijn uit blijft zien, ook houdt u zo uw woning in opperbeste staat. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken kunt u bij schilder Van Straalen terecht. Bovendien voorzien wij u ook graag van kleuradvies. Uiteraard werken wij bij al onze schilderwerken alleen met kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke verf, zoals Sigma verf.

Regelmatig onderhoud aan uw huis, villa, kantoor- en bedrijfspand of boot is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw object, belegging of onroerend goed zijn uitstraling behoudt. Wij zijn zowel schilder voor particulieren als zakelijke klanten en Verenigingen van Eigenaren. Ook voor kleurstelling, verfsystemen, productkeuze tot een meerjaren onderhoudsplan doen onze klanten een beroep op ons.

Werkwijze schilder Van Straalen Schilderwerken

U geeft aan wat er geschilderd moet worden, waarna wij vervolgens een nauwkeurige schatting maken van de tijd en kosten. U bent bij ons verzekerd van heldere prijsafspraken. Wij werken samen met gerenommeerde verffabrikanten zoals Sigma en Sikken en kunnen indien dat nodig is ook een technisch verfrapport opstellen. Op zoek naar professionele verfproducten van Sigma en Sikkens? Ook hiervoor kunt u bij Van Straalen Schilderwerken terecht.

Actiemaanden schilder Van Straalen Schilderwerken

Tijdens de wintermaanden november tot en met februari hebben wij een speciale actie. Gedurende deze maanden profiteert u van 10 procent winterschilder korting. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.
Schilder

Call Now Button