Sigma Verf

Sigma verf betekent kwaliteit

Van Straalen Schilderwerken werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten zoals bijvoorbeeld Sikkens en Sigma. Sigma verf wordt geproduceerd in een van de modernste verffabrieken in Amsterdam. De gedachte van Sigma is om de diensten, processen en producten voortdurend te verbeteren. Vandaar dat Sigma ook nauw contact onderhoud met schildersbedrijven zoals Van Straalen Schilderwerken en opdrachtgevers. Bovendien betrekt Sigma verschillende medewerkers uit de bouwwereld bij de productie van Sigma verf en andere producten.

Sigma verf is professionele verf

Sigma Verf

Bij het gebruik van Sigma verf bent u verzekerd van kwaliteit. Sigma staat er namelijk garant voor dat de producten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking en verfraaiing bieden. Bovendien worden daarbij mens en milieu zo min mogelijk belast.

Diverse toepassingen met Sigma verf

Sigma verf is niet alleen bedoeld voor uw interieur. Sigma beschikt over veel verschillende soorten verf en coatings die voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kunnen worden. Van Straalen Schilderwerken zorgt ervoor dat de te schilderen oppervlakte goed voorbehandeld wordt, zodat wij Sigma verf goed toe kunnen passen. Dit is van belang om een perfect eindresultaat te realiseren.

Van Straalen Schilderwerken gebruikt Sigma verf onder andere voor:

  • binnenwerken, zoals wanden, plafonds, trappen en deuren.
  • buitenwerken, zoals houtwerk en steenachtige ondergronden.

Door te kiezen voor Sigma verf bent u verzekerd van duurzaamheid. U weet dan ook zeker dat u de komende jaren geen omkijken meer heeft naar uw schilderwerken. Van Straalen Schilderwerken gebruikt Sigma verf zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Sigma verf is voor ieder wat wils

Het assortiment van Sigma is ontzettend breed. Van een goed hechtende grondverf tot en met een gouden hoogglans metallic muurverf: Van Straalen Schilderwerken beschikt over alle mogelijke varianten. Niet voor niets werkt Van Straalen Schilderwerken al jaren met Sigma verf. Heeft u daarom een vraag, wilt u kleuradvies of bent u op zoek naar wooninspiratie? Neem dan gerust contact met ons op.
Sigma Verf

Call Now Button