Sigma Air Pure

Het nieuwe product van Sigma

sigma air pureSigma Air Pure is het nieuwste product van Sigma, met een zuiverende werking. Wist u dat uw meubilair schadelijke stoffen kan uitstoten? Spaan- en vezelplaten, meubilair, tapijt, lijm en interieurstoffen stoten formaldehyde uit. Deze stof is in hoge concentraties schadelijk en kan onder andere zorgen voor vermoeidheid, hoofdpijn en irritatie van ogen en keel. Zeker nu we steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen is het belangrijk om hier rekening mee te houden. De verf Sigma Air Pure filtert deze stof voor 70% uit de lucht en neutraliseert het. Het is aan te raden om Sigma Air Pure aan te brengen in twee lagen, in de ruimtes waar u de meeste tijd doorbrengt zoals de slaap- en woonkamer. Natuurlijk is er ook aan het esthetische element gedacht: de verf is zeer makkelijk smeerbaar en geeft een mooi mat effect.

Sigma Air Pure is een milieuvriendelijke keuze

sigma air pure verf

Sigma Air Pure heeft het DUBOkeur keurmerk voor duurzaam bouwen. Bovendien is de verf voor 45% biobased, dat wil zeggen dat er gebruik is gemaakt van herwinbare grondstoffen. Ook zit de verf in een recyclebare verpakking. Met Sigma verf Air Pure maakt u dus een milieubewuste keuze! Bij Sigma vinden ze het belangrijk om gebruik te maken van herwinbare grondstoffen en zo een steentje bij te dragen aan een circulaire economie en duurzame wereld.

Meer lezen over Sigma Air Pure

Wilt u meer weten over formaldehyde en de zuiverende werking van het nieuwe product van Sigma? Lees dan verder op de website van Sigma Air Pure, u vindt er de voordelen en antwoord op de meest gestelde vragen. Natuurlijk informeert Van Straalen Schilderwerken u ook graag over de kenmerken! Wilt u de verf op uw muren laten aanbrengen door een professioneel schildersbedrijf? Neem dan gerust contact op, naast binnenschilderwerk kunt u ons ook benaderen voor buitenschilderwerk, stucwerk en het plaatsen van gyprocwanden.

Call Now Button